KUUMAKIVIHIERONTA KAARINA

Kuumilla kivillä ja öljyllä tehtävä hieronta on syvärentouttavaa ja lihasjännitystä laukaisevaa. Kuumat +50 asteiset kivet tukevat klassisen hieronnan myönteisiä vaikutuksia. Lämpö ja paine ovat kuumakivihieronnassa koko ajan läsnä, tehostamassa rentouttavan hieronnan vaikutusta ja niiden avulla päästään vapauttamaan jännityksiä myös kudosten syvemmistä osista. Perinteisesti käsin tehtävän hieronnan lämpövaikutus ulottuu vain millimetrien syvyyteen kudoksessa mutta kuumilla kivillä lämpövaikutus voi tuntua jopa 3 cm syvyydessä.

Kuumakivihieronta tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, puhdistaen kehomme kuona-aineista ja laittaen liikkeelle kehoon mahdollisesti kertyneet nesteet. Miellyttävä lämpö tehostaa rentoutta kehossa, saaden aikaan ihanan raukean ja rauhallisen olon.

Kuumakivihieronta auttaa tehokkaasti, mikäli etsit täyttä arjesta irtautumista ja haluat hemmotella itseäsi.

Milloin kuumakivihieronta ei sovi:

Kaikki sairaudet, joissa lämmönsietokyky ja tunto on alentunut joko paikallisesti tai kokonaisvaltaisesti. Kuumakivihierontaa ei tehdä suonikohjuihin, diabeetikoille, sydänsairaille eikä mielellään ohentuneelle iholle.
Kuumakivihieronta ei sovi:
-Raskaana oleville tai imettäville
-Sädehoitojen tai kemoterapian aikana
-Flunssan tai muiden infektioiden aikana
-Antibioottikuurien aikana
-Sydämen- tai munuaisten vajaatoimintaa sairastaville

Kuumakivihieronnan jälkeen on hyvä varata aikaa rentoon olemiseen ja huolehtia nestetasapainon ylläpitämisestä.

< Takaisin hinnastoon

Studio Fancy

Osoite
Pyhän Katariinantie 8 b
20780 Kaarina

 Sijainti kartalla

 044-2081044

 Varaa aika

mianstudiofancy@gmail.com